Expertisecentrum handhaving DHW

Helpdesk

Het Expertisecentrum handhaving DHW stelt de helpdesk ter beschikking aan medewerkers van gemeenten die zich in het kader van de DHW bezig houden met beleidsvorming en uitvoering van het toezicht.

De helpdesk bestaat uit een database van veel gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Hierin vindt u vaak al het antwoord op uw vraag. Mocht uw vraag er echter niet tussen staan, kunt u de vraag aan onze experts van de helpdesk stellen.

Om toegang te krijgen tot de helpdesk op het afgeschermde deel van de website kunt u als medewerker van een gemeente de LOGIN-button gebruiken om een gebruikersaccount aan te vragen of in te loggen met uw bestaande account.

 

Waar kunt u terecht met uw vragen als u niet een medewerker van een gemeente bent?

U bent een ondernemer of een consument en u heeft een vraag over de nieuwe Drank en Horecawet (DHW):  Per 1 januari 2013 is het toezicht op de naleving van de Drank- en Horecawet overgegaan naar de gemeenten. Voor vragen kunt u terecht bij de gemeente waar uw bedrijf is gevestigd.

 

  • @Handhaving_DHW RT @trimboslokaal: Trimbos-instituut en Objectief lanceren een aanpak om doordrinken en doorschenken in het uitgaansleven aan te pakken. De… 1 maand 4 dagen geleden